Pontul zilei propus de Lavinia – 16 Aprilie 2021

Forma : Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 41.2%
Castigate: 7/17
Unitati: -319

Am avut o frumusete de meci in liga secunda din Turcia, iar golurile au fost prezente inca din primele minute ale confruntarii. Speram ca si astazi sa vedem activitate pe tabela si mergem din nou pe un scenariu cu reusite la o cota foarte frumoasa !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Vineri, 16 Aprilie !

pontul zilei

Besiktas – Ankaragucu

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Besiktas si Ankaragucu, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 35 din Turcia: Super Lig !

Besiktas este la mana ei in acest final de sezon si sunt foarte aproape de a cuceri un nou trofeu in Turcia. Au 4 puncte peste Fenerbahce si un meci mai putin disputat, asa ca trebuie sa se concentreze si sa nu faca vrun pas gresit, asta daca vor sa aibe un final de sezon linistit. Pe teren propriu au pierdut foarte rar puncte in acest sezon si cu siguranta vor incerca si astazi sa obtina maximul de puncte. Au in fata un meci abordabil si ma astept sa ii vedem foarte bine pusi la punct.

De cealalta parte, Ankaragucu este pe locul 13 in acest moment, la doar 3 puncte peste linia rosie a clasamentului. Situatia nu este una roz si cu siguranta vor avea de lucru in aceste ultime etape. Astazi nu ii vad prea bine, deoarece evolueaza pe terenul propriu al celui mai puternic adversar din campionat. In meciurile cu echipele puternice, Ankaraguku nu prea a excelat in obtinerea de puncte, iar astazi sansele sunt si mai mici. Mizam pe un pronostic obtinut din doua variante; mai exact 1 solist si Peste 2.5 goluri, iar cota este perfecta !

Pariul Zilei Azi – 16.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 39 RON Bonus fără depunere!

Leave a Comment: