Pontul zilei propus de Lavinia – 16 iunie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Finalul partidei dintre Ungaria si Portugalia a fost unul de-a dreptul nebun ! Golul din minutul 84 a pus-o la pamant pe Ungaria, iar Ronaldo a reusit sa iasa la rampa in ultimele 5 minute ale partidei de doua ori. Prindem norocos cota 2 de ieri si speram sa revenim cat mai repede pe plus !

pontul zilei propus de lavinia

Italia – Elvetia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Italia si Elvetia, meci ce conteaza pentru a doua etapa din grupa A de la EURO 2020 !

Italia a reusit sa rupa “gura targului” in etapa de deschidere de la EURO 2020 si a facut scor cu Turcia. Italienii au reusit sa marcheze numai putin de trei goluri si au mai avut foarte multe ocazii clare de gol. Daca vor reusi sa pastreze ritmul prezentat in prima etapa, Italia va ajunge departe in acest turneu si au toate sansele sa se lupte la trofeu. Astazi au nevoie de toate cele trei puncte pentru a-si asigura calificarea in urmatorul tur si au in fata un adversar accesibil.

Elvetia nu a reusit sa castige in prima etapa cu Tara Galilor, iar dupa etapa de astazi au toate sansele sa isi complice lucrurile. Va fi foarte greu pentru ei sa scoata un punct cu Italia, iar Turcia sau Tara Galilor daca vor castiga, sansele de a vedea Elvetia mai departe vor fi destul de mici. Italia este cu cel putin o clasa peste Elvetia, iar la ce forta au aratat in atac, ma astept sa vedem goluri din partea lor. Mergem pe varianta Italia marcheaza peste 1.5 goluri, iar cota este una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 16.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: