Pontul zilei propus de Lavinia – 16 Septembrie 2021

Europa League este in prim-plan astazi si sunt tare curioasa ce surprize ne va mai arata. La ce rezultate au fost in aceasta saptamana in Champions League, nu cred ca mai ma mira nimic, dar cine stie ce va mai fi. Speram sa fim inspirati si sa facem alegerea buna !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Lok.Moscova – Marseille

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Lokomotiv Moscova si Marseille, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa E din Europa League !

Lokomotiv Moscova a inceput foarte bine noul sezon in campionatul intern si dupa primele 7 etape se claseaza pe locul 3, la doar doua puncte distanta de liderul Zenit. Astazi nu suntem in campionatul intern, chiar daca Lokomotiv se bucura de avantajul terenului propriu, iar treaba devine una mult mai serioasa. Echipele din Rusia nu prea fac o figura prea buna atunci cand scot capul in Europa si din punctul meu de vedere nu prea sunt de speriat.

De cealalta parte, Marseille a inceput in forta campionatul in Franta si in 4 meciuri au acumulat 10 puncte, avand meciuri destul de grele. Au un meci mai putin jucat si in cazul unei victorii ar veni la doar 2 puncte in spatele celor de la PSG. Imi place ce echipa si-au facut francezii in acest an si cu siguranta vor trage la locurile de Champions League si la un parcurs cat mai lung in Europa League. Din punctul meu de vedere Marseille are cel putin o clasa peste adversara de astazi si cred ca se vor impune la finalul celor 90 de minute. Totusi, mergem pe varianta safe, Marseille castiga minim o repriza !

Pariul Zilei Azi – 16.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!