Pontul zilei propus de Lavinia – 16 Octombrie 2020

  • Pronosticul zilei de Vineri, 16 Octombrie 2020 este la un meci din Germania: Regionalliga North !
S-a terminat toata nebunia cu echipele nationale, iar ultimul nostru pariu de acolo a fost castigator. Polonia a zdrobit-o pe Bosnia si le-a aplicat o corectie clara. Incepem din nou treaba cu echipele de club si speram sa ne descurcam mult mai bine decat in prima jumatate a lunii. Avem ceva partide interesante astazi, dar imi indrept atentia catre ligile inferioare din Germania, acolo unde ne asteptam sa vedem goluri !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Vineri, 16 Octombrie !

pontul zilei 16 octombrie

Havelse – Hannover II

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Havelse si Hannover II, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Germania: Regionalliga North !
Se anunta un super meci in aceasta seara, ambele echipe trecand printr-o perioada foarte buna. Havelse este pe primul loc in acest moment, cu 14 puncte obtinute dupa primele 7 etape. Au cel mai bun atac din campionat si cu siguranta astazi vor da totul pe teren pentru a-si obtine inca trei puncte extrem de importante.
Hannover este la un singur punct in spatele adversarului de astazi, dar au si un meci mai mult disputat. Cu 14 goluri marcate si tot atatea primite, oaspetii de astazi se claseaza pe pozitia a 3-a, Bremen II fiind intre cele doua echipe. Avem in fata doua echipe extrem de ofensive, ce se vor lupta intr-un meci direct pentru prima pozitie din clasament, asa ca importanta celor 90 de minute este foarte mare. De cate ori s-au intalnit in meci direct a iesit spectacol si asa ma astept sa vedem si in aceasta seara.
Pariul meu va fi Peste 2.5 goluri la o cota de 1.53. Nu este o cota mare, dar sansele de reusita sunt foarte bune !

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.53 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 16.10.2020

pontul zilei 16102020