Pontul zilei propus de Lavinia – 16 Octombrie 2021

Asteptam finalul de meci din Elvetia, acolo unde Xamax si Vaduz se lupta pentru cele trei puncte puse in joc, dar noi asteptam sa vedem minim trei reusite ! Speram sa bifam un nou pont castigator si sa intram in weekend cu dreptul. Nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de sambata, deoarece avem foarte multe meciuri, dar avem de studiat dupa aceasta perioada de pauza !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Sepsi – FC Voluntari

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Sepsi Sf. Gheorghe si FC Voluntari, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Romania: Liga 1 !

Sepsi nu mai este echipa din sezonul trecut, acea formatie ce castiga meciurile cu CFR Cluj si FCSB. Anul acesta au probleme serioase, iar in acest moment sunt doar pe locul 12 in clasament. Conducerea a decis sa schimbe antrenorul, dar din punctul meu de vedere au facut o miscare gresita. Noul tehnician al acestora este Cristiano Bergodi, un antrenor ce s-a perindat prin Liga 1, dar nu a obtinut niciun rezultat notabil. Acesta a avut o saptamana la dispozitie pentru a se acomoda cu echipa si sunt tare curioasa cum va incepe in aceasta dupa-amiaza.

De cealalta parte, Voluntariul era pe val inaintea pauzei competitionale. Acestia au legat 5 victorii consecutive in Liga 1 + una in Cupa Romaniei. Echipa nu „detine” nume grele, dar Ciobotariu a reusit sa creeze o adevarata echipa ce trage din tot sufletul. Astazi pleaca clar cu sansa a doua la victorie si consider ca bookmakerii au oferit niste cote imense pentru aceasta varianta. Noi incercam sa profitam de acest lucru si vom merge cat de cat safe, adica pe varianta FC Voluntari marcheaza !

Pariul Zilei Azi – 16.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!