Pontul zilei propus de Lavinia – 17 Septembrie 2020

Statistici
Procentaj: 68.8%
Castigate: 11/16
Unitati: 374

Pronosticul zilei de Joi, 17 Septembrie 2020 este la un meci din Europa League !

Ungurii au marcat in primul minut si pana in minutul 82 tabela nu s-a mai schimbat. Din pacate am avut si un gol anulat, dar golul doi a venit mult prea tarziu pentru a-l vedea si pe al 3-lea. Ne lovim de un lost foarte urat, dar trebuie sa mergem mai departe, mai ales ca avem zi de Europa League si balanta este una pozitiva !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 17 Septembrie !

 

pontul zilei 17 septembrie

Lok.Tibilisi – Dinamo M.

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Lokomotiv Tibilisi si Dinamo Moscova, meci ce conteaza pentru sferturile de finala a calificarilor in grupele Europa League !

„Killer-ul” Craiovei de acum trei saptamani are un nou meci greu. Nu cred ca vor mai avea puterea sa mearga mai departe, Dinamo Moscova fiind un adversar destul de tare si acum stiu si ei cu cine au de-aface. Din punctul meu de vedere este un meci destul de dezechilibrat si ma astept sa vedem o partida deschisa.

Cotele pe goluri sunt destul de mari si cred ca aici este o paine de mancat. I-am vazut pe cei de la Tibilisi cat de fragili sunt in defensiva si din pacate Craiova nu a stiut sa profite de aceste puncte, dar cu rusii nu cred ca este de glumit !

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.75 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 17.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close