Pontul zilei propus de Lavinia – 17 Ianuarie 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

West Ham a pierdut surprinzator pe teren propriu cu Leeds, dar noi am fost acoperiti si pontul a fost CASTIGATOR ! Din nou ne ferim foarte bine de o mare surpriza din Premier League si terminam saptamana cu verde. Schimbam campionatul in prima zi din noua saptamana si mergem in Serie A, acolo unde ne asteptam ca AC Milan sa defileze !

pontul zilei lavinia

AC Milan – Spezia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre AC Milan si Spezia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Italia: Serie A !

AC Milan trece printr-o perioada foarte buna si ne arata clar ca si-a revenit dupa micul accident de la mijlocul lui decembrie. Este gata sa se lupte in sfarsit pentru trofeu, iar marea batalie se anunta chiar cu rivala din oras, Inter Milano. Astazi nu au voie sa greseasca, deoarece au in fata un adversar modest, iar daca Inter nu se va impune in meciul cu Atalanta, atunci au sansa sa urce din nou pe prima pozitie din clasament. Chiar daca le lipsesc cativa jucatori importanti, banca Milanului este una foarte valoroasa si cu siguranta cine va intra pe teren, va arata foarte bine.

De cealalta parte, Spezia este pe locul 16 in clasament, la doar trei puncte peste linia rosie de retrogradare. Echipa a jucat destul de rau pana acum, mai ales in aparare, acolo unde au primit numai putin de 41 de goluri, dar au stiut destul de bine sa isi dozeze efortul si sansele in meciurile in care au avut sanse si au obtinut puncte importante. Astazi nu cred ca au ei asteptari prea mari, dar cu siguranta vor juca sa smulga un punct. Noi mergem pe varianta AC Milan -1.5 handicap asiatic, adica Milanul sa castige la doua sau mai multe goluri diferenta !

Pariul Zilei Azi – 17.01.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: