Pontul zilei propus de Lavinia – 17 iunie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Italia și-a încordat din nou Mușchii in meciul de aseară cu Elveția, iar pontul nostru a fost câștigător fără probleme. Dam semne de revenire, dar trebuie sa fim extrem de atenți ce vom juca in continuare, deoarece mai avem multe de recuperat !

pontul zilei propus de lavinia

Danemarca – Belgia

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Danemarca și Belgia, meci ce contează pentru etapa cu numărul 2 din grupa B de la EURO 2020 !

Debutul danezilor la EURO 2020 a fost umbrit de accidentarea lui Christian Eriksen din finalul primei reprize cu Finlanda. Acel moment a răsturnat soarta partidei, iar Finlandezii au reușit sa se impună la finalul celor 90 de minute cu scorul de 0:1. Toată echipa este afectată după acest eveniment, iar Danemarca și-a pierdut cel mai bun om pentru acest turneu.

Șansele lor de a merge mai departe sunt foarte mici, deoarece au 0 puncte pana in acest moment și au in fata cel mai puternic adversar din grupa. Rusia a reușit și ea sa obțină prima victorie ieri, atunci când s-au impus la limita in fata Finlandei.

De cealaltă parte, Belgia este o super forța in fotbalul din Europa și cu siguranța ii vom vedea cât mai departe la acest EURO. Au arătat o pofta de joc impresionanta in prima etapa, atunci când s-au impus cu scorul de 3:0 in fata Rusiei. Astăzi au nevoie neaparat de victorie pentru a trata cât mai liniștita ultimul meci din grupa.

Lukaku este intr-o forma extrem de buna de gol și a arătat acest lucru și in prima etapa când a reușit sa marcheze de doua ori. De Bruyne și-a revenit și el și ne așteptăm sa joace din primul minut in aceasta seara. Mizez cu toată încrederea pe varianta 2 solist, deoarece Belgia este o forța a fotbalului European in acest moment.

Pariul Zilei Azi – 17.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: