Pontul zilei propus de Lavinia – 17 Iulie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Unitati: -30

Craiova a pierdut in prima deplasare din Liga 1 a ei cu scorul de 3:2, asa ca pontul nostru a fost castigator ! Speram sa legam o serie cat mai lunga de pronosticuri castigatoare pentru a ne reveni si de a trece pe profitul dorit !

pontul zilei propus de lavinia

Sarpsborg 08 – Bodo/Glimt

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Sarpsborg 08 si Bodo/Glimt din etapa cu numarul 13 din Norvegia: Eliteserien !

Sarpsborg are un start de sezon destul de slab si se situeaza doar pe locul 12 din 11 etape. Ofensiva este la pamant, reusind sa marcheze doar 8 goluri, in timp ce in defensiva nu stau prea bine. Nici pe propriul teren nu au “rupt gura targului”, asa ca nu ii vad nici astazi prea bine. Obiectivul echipei este unul clar: salvarea de la retrogradare. Nu cred ca se va pune problema de asta, deoarece sunt cateva echipe ce arata mult mai rau decat ei.

De cealalta parte, Bodo/Glimt au intrat de ceva vreme intr-o perioada in care nu gasesc drumul spre victorie. De vina sunt accidentarile celor doi atacanti ce marcau aproape meci de meci, dar Bodo trebuie sa isi revina si fara acestia. Vin dupa o eliminare din Champions League in fata celor de la Legia, iar in campionat au pierdut locul 1, Molde luand un avans serios de 5 puncte. Bodo trebuie sa isi revina si cred ca astazi au meciul perfect pentru a face acest lucru. Adversarul este unul modest, setea de victorie este mare, asa ca merg cu incredere pe 2 solist !

Pariul Zilei Azi – 17.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: