Pontul zilei propus de Lavinia – 17 Septembrie 2021

Este incredibil cum am putut pierde ieri in Europa League !!! Marseille, echipa favorita la victorie, cu om in plus pe teren si cu avantaj pe tabela este egalata in minutul 88 de catre Lokomotiv Moscova. Nu mai poti sa ai cuvinte dupa un asemenea rezultat si sper sa ne revenim in acest weekend !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Breda – FC Emmen

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Breda si FC Emmen, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Olanda: Eerste Divisie !

Ambele echipe vin dupa rezultate spectaculoase si ma astept ca si in aceasta seara sa vedem multe reusite. Breda a inceput sezonul destul de modest si dupa primele 6 etape au reusit sa acumuleze doar 6 puncte. Au nevoie de puncte ca de aer pentru a ramane in zona locurilor de promovare, chiar daca este inceput de sezon. In ultima etapa au fost umiliti de Jong Ajax cu scorul de 6:3 si au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-i impaca pe fani. Nu vor avea deloc un meci usor, dar ma astept ca Breda sa arate mult mai bine decat saptamana trecuta.

De cealalta parte, FC Emmen este pe locul 13 in acest moment, cu 7 puncte acumulate in primele 6 etape. Acestia vin cu un moral ridicat, deoarece in ultima etapa au castigat la scor, 7:1 cu Maastricht pe teren propriu. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, chiar daca evolueaza in deplasare. Sunt curioasa cum se va prezenta Emmen la acest meci si cum vor decurge lucrurile, dar eu ma astept sa vedem un meci foarte deschis si sunt sane bune sa vedem chiar si 5,6 goluri. Noi mergem pe varianta standard, adica Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 17.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!