Pontul zilei propus de Lavinia – 18 Ianuarie 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

Este incredibil ce meci am avut aseara la Milano. Echipa gazda si-a batut joc de ocazii, au ratat un penalty, arbitrul le-a anulat un gol perfect valabil, iar la ultima faza Spezia a obtinut victoria, intr-un moment in care AC Milan putea sa treaca pe primul loc daca castiga. Daca nici asta nu a fost o mare surpriza, atunci nu stiu ce sa mai zic. Mergem mai departe si speram ca Chlesea sa nu faca aceeasi treaba.

pontul zilei lavinia

Brighton – Chelsea

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Brighton si Chelsea, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Anglia: Premier League !

Brighton trece printr-un moment foarte bun si in ultimele 5 meciuri oficiale, aecstia au obtinut trei victorii si doua rezultate de egalitate. Dupa 20 de meciuri disputate sunt pe locul 9 in clasament, un loc foarte bun pentru nivelul echipei, dar cu sanse foarte, foarte mici de a se lupta la un loc de Europa. Totusi, nu cred ca acesta a fost obiectivul loc, ci clasarea intre locurile 8 si 13. Astazi au un meci foarte dificil, deoarece ii viziteaza o echipa puternica, ce este in foame de puncte.

De cealalta parte, Chelsea este obligata sa castige in aceasta seara pentru a ramane cat de cat cu sanse in lupta pentru campionat. In acest moment sunt la 13 puncte in spatele celor de la City si la 2 de Liverpool, echipa ce are si un meci mai putin disputat. Vin dupa o infrangere dureroasa, chiar in fata celor de la Manchester City, scor 1:0. Nu vor avea un meci deloc usor, Brighton fiind o echipa artagoasa, mai ales pe teren propriu, dar nu cred ca Chelsea va pierde in aceasta seara. Mergem pe varianta X2 & Peste 1.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 18.01.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: