Pontul zilei propus de Lavinia – 18 Martie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Unitati: -30

Dresda a reusit sa castige la limita, scor 1:0, intalnirea de pe teren propriu cu Wehen. Cu acest rezultat ne putem bucura de inca un pronostic castigator si ceea ce parea acum cateva zile imposibil, acum este foarte posibil. Am reusit sa revenim dupa un minus cu care nu ne-am mai intalnit pana acum si avem toate sansele ca finalul de luna sa fie unul pozitiv !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 18 Martie !

pontul zilei

AC Milan – Manchester United

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre AC Milan si Manchester United, meci ce conteaza pentru retul optimilor de finala din Europa League !

Partida tur s-a incheiat la egalitate, scor 1:1, datorita golului lui Kjaer din minutele de prelungire. Chiar si la 1:0 pentru United, lupta pentru calificare nu era terminata, dar la acest rezultat de egalitate, ne asteptam la un retur de foc. Cele doua formatii si-au mai recuperat din absentii importanti de acum o saptamana, iar cele mai sonore nume ar fi Zlatan si Rashford, cate unul din ambele parti.

Cum spuneam si mai sus, ne asteptam sa vedem un meci incins, spectaculos, cu doua formatii ce se vor lupta pana la fluierul final. Cine va trece mai departe de acest meci, are toate sansele sa ajunga in finala Europa League si de ce nu, chiar sa o castige. Ambele echipe au jucatori ce iti pot sclipii in orice secunda, asa ca un gol ar aprinde si mai mult spiritele. Ma astept sa vedem goluri in ambele porti, iar cota pentru pronosticul ambele echipe marcheaza este una chiar foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 18.03.2021

Joacă Pariul Zilei AICI – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: