Pontul zilei propus de Lavinia – 18 Iulie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Unitati: -30

Bodo/Glimt o comite din nou, iar pontul nostru este necastigator. Echipa clar se afla intr-un moment groaznic, atata timp cat nici intr-o deplasare extrem de usoara nu reuseste sa castige. Nu plecam din Norvegia, deoarece avem o alta echipa puternica ce nu se afla in cel mai bun moment si ar trebui sa isi revina !

pontul zilei propus de lavinia

Tromso – Rosenborg

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Tromso si Rosenbrog din etapa cu numarul 13 din Norvegia: Eliteserien !

Tromso are un start de sezon foarte slab, iar echipa arata rau de tot. Au obtinut doar 10 puncte in primele 12 etape si se afla doar pe locul 14, pozitie ce merge la barajul de retrogradare. Mai este mult pana la final si nu are rost sa discutam despre retrogradare, dar Stabaek, ocupanta locului 15 are si doua partide mai putin disputate. Au nevoie neaparat de o schimbare majora pentru a obtine ceva si nu cred ca o vom vedea astazi.

De cealalta parte, Rosenborg este si ea in criza de idei pentru valoarea cu care ne-au obisnuit. Etapa trecuta au reusit sa castige meciul de acasa cu Kristiansund si au iesit din forma foarte slaba in care intrasera, dar pentru un loc pe podium au nevoie de mai mult. Molde este o forta si in acest sezon, iar Bodo/Glimt are un avans serios si pot reveni oricand. Nu mai este loc de pasi gresiti pentru Rosenborg, asa ca ma astept ca astazi sa faca o figura frumoasa. Au in fata un adversar modest si cred ca pot obtine victoria, dar pentru siguranta noastra si mai ales ca avem o cota extrem de frumoasa, mergem pe varianta Rosenborg castiga cel putin o repriza !

Pariul Zilei Azi – 18.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: