Pontul zilei propus de Lavinia – 18 Octombrie 2020

Statistici
Procentaj: 58.3%
Castigate: 14/24
Unitati: 7
  • Pronosticul zilei de Duminica, 18 Octombrie 2020 este la un meci din Romania: Liga 1 !
Din pacate ieri nu am reusit sa postez articolul cu pontul zilei, fiind prinsa cu niste probleme personale. Am avut foarte multe rezultate fara surpriza si imi mare nespus de rau ca am ratat o asa zi. Speram ca weekend-ul sa se termine cu bine, asa ca am sa fortam putin pe o cota de 2 si ceva din Romania: Liga 1 !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 18 Octombrie !

pontul zilei 18 octombrie

Hermannstadt – UTA Arad

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Hermannstadt si UTA Arad, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Romania: Liga 1 !
Gazdele pleaca cu prima sansa astazi la victorie, fiind favorita la obtinerea celor trei puncte. Din punctul meu de vedere au o cota prea mare la ce fotbal au aratat pana acum si mai ales daca ne uitam la nivelul adversarului. Echipa preluata de Ana Maria Prodan a crescut destul de mult intr-un timp scurt si cred ca de sezonul viitor, daca echipa isi pastreaza accesiunea, cu siguranta ii vom vedea in Play Off. Sibienii au pierdut un singur meci in acest campionat, in fata celor de la CFR Cluj, in deplasare.
De cealalta parte, UTA Arad nu a impresionat cu prea multe lucruri pana acum, poate doar in deplasarea din Stefan cel Mare, dar la ce situatie este la Dinamo, nu este o surpriza prea mare. Si ei au pierdut un singur meci pana acum, acasa cu Poli Iasi, dar nici adversarii nu au fost unii pe masura. In mod normal ar trebui sa vedem o victorie destul de lejera din partea celor de la Hermannstadt, iar la ce cota au primit de la bookmakeri, cu siguranta va fi pariul zilei !

Pronostic recomandat:  Hermannstadt castiga – cota 2.10 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 18.10.2020

pontul zilei 18102020

 

 

Leave a Comment:

Open

Close