Pontul zilei propus de Lavinia – 19 Septembrie 2020

Pronosticul zilei de Sambata, 19 Septembrie 2020 este la un meci din Norvegia: EliteSerien !

Pontul din Europa League a fost unul castigator, dupa o repriza secunda de-a dreptul nebuna. Cand am mizat pe minim trei goluri la partida dintre Lok.Tibilisi si Din.Moscova, clar ma asteptam sa vedem o victorie a rusilor la scor, dar se pare ca Europa League ramane o competitie haotica. Bine ca am prins pronosticul si ne-am marit profitul pe luna Septembrie. Mergem mai departe astazi si speram sa vedem goluri multe in Norvegia !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Sambata, 19 Septembrie !

 

pontul zilei 19 septembrie

Valerenga – Molde

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Valerenga si Molde, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 18 din Norvegia: Eliteserien !

Se anunta un meci foarte echilibrat, dar in acelasi timp si spectaculos. Valerenga si Molde sunt doua echipe puternice din Norvegia si cu siguranta isi vor dori toate cele trei puncte din aceasta seara, mai ales ca Bodo/Glimt defileaza prin campionat. Valerenga ataca un loc pe podium in acest sezon, dar au de dus o lupta grea cu Rosenborg, Odd si Molde. De 10 meciuri nu au mai pierdut pe teren propriu si sunt printre singurii ce le-au smuls puncte celor de la Bodo/Glimt.

De 10 meciuri nu au mai pierdut acasa si cred ca nu o vor face nici astazi. Chiar si asa, nu vom miza pe solist sau sansa dubla, deoarece intr-un meci de genul acesta, oricine poate castiga ! De cealalta parte, Molde este foarte fragila in deplasare, dar mai mereu reusesc sa marcheze. Joi au avut un meci extrem de obositor la Qarabag si cu siguranta vor simti oboseala a 120 de minute + penalty-uri. Ma astept sa vedem un meci deschis, iar ambele echipe sa aiba momentele lor de dominare, asa ca pronosticul Ambele echipe marcheaza si Peste 2.5 goluri la o cota de 1.65, mi se pare un pariu bun !

Pronostic recomandat:  GG&3+ – cota 1.65 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 19.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close