Pontul zilei propus de Lavinia – 19 Ianuarie 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

Chelsea conduce cu 1:0 la pauza in meciul cu Brighton si mai avem nevoie de un singur gol in repriza secunda, iar Chelsea sa nu piarda meciul pentru a avea un nou pont castigator. Pana se termina meciul din Premier League, nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de Miercuri !

pontul zilei lavinia

Trabzonspor – Giresunspor

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Trabzonspor si Giresunspor, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Turcia: Super Lig !

Trabzonspor continua sa domine in campionatul Turciei si are un avans de 8 puncte fata de locul secund, Konyaspor. Din punctul meu de vedere, doar cu foarte mult ghinion ar mai putea sa piarda acest campionat, deoarece echipa joaca foarte bine, iar celelalte adversare au un an complet ratat. Aici vorbesc de Galatasaray, Fenerbahce si chiar si Besiktas, formatie ce a reusit sa urce pentru moment pe podium. Trabzonspor are calitate in echipa, un joc placut ochiului, iar astazi pleaca cu prima sansa la victorie.

De cealalta parte, Giresunspor este foarte aproape de zona rosie a clasamentului, fiind mai exact pe locul 14, cu 25 de puncte acumulate. Au doar 4 puncte peste locurile de retrogradare, iar situatia poate fi scapata oricand de sub control. Este o echipa destul de atenta in joc, dar lipsa calitatii isi spune cuvantul si ma astept ca astazi sa fie cu cel putin un pas in urma. Am mare incredere ca Trabzonspor nu se va culca pe o ureche si ca isi vor castiga si meciul de astazi !

Pariul Zilei Azi – 19.01.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: