Pontul zilei propus de Lavinia – 19 iunie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 36.4%
Castigate: 8/22
Unitati: -785

Anglia a dezamagit complet aseara in meciul cu Scotia, iar pontul nostru a fost necastigator. La cum au jucat englezii pana acum la acest turneu, nu ii vad sa ajunga prea departe. Ii lasam in treaba lor si mergem in Ungaria, acolo unde Franta incearca sa isi obtina biletele pentru urmatoarea faza a competitiei !

pontul zilei propus de lavinia

Ungaria – Franta

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Ungaria si Franta, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul doi din grupa F de la EURO 2020 !

Ungaria a aratat foarte bine in prima etapa de la EURO 2020, dar au fost ghinionisti pe finalul meciului cu Portugalia. Timp de 84 de minute au reusit sa ii tina in sah pe portughezi, dar ultimele minute au fost de cosmar pentru ei. Numai putin de trei goluri au primit in ultimele 9-10 minute, iar situatia lor s-a complicat si mai mult. Era foarte greu pentru unguri sa obtina ceva dintr-o grupa cu Franta, Germania si Portugalia, dar cu siguranta se vor lupta pana la final pentru imaginea lor. i

De cealalta parte, Franta a inceput curajoasa acest turneu, chiar daca au avut un super meci in prima etapa. Au intalnit Germania chiar la ea acasa, dar au dominat-o clar la faze periculoase. Scorul final a fost 1:0, dar francezii au mai avut inca doua goluri anulate de sistemul VAR. Cele trei puncte puse in joc astazi sunt extrem de importante si le-ar asigura biletele pentru urmatoarea faza a turnelui, asa ca nu cred ca Franta se va complica prea mult. Merg cu toata increderea pe 2 pauza 2 final, iar cota este foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 19.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: