Pontul zilei propus de Lavinia – 19 Octombrie 2020

  • Pronosticul zilei de Luni, 19 Octombrie 2020 este la un meci din Cipru – First Division !
Hermannstadt a dominat clar prima repriza si o buna parte din a 2-a, dar nu au fost in stare sa isi mareasca avantajul si sa aiba un final linistit de meci, asa ca UTA a lovit pe final, iar noi am pierdut un pronostic ce era ca si win. Nesansa a fost cu noi si astazi si avem nevoie de o saptamana perfecta pentru a ne reveni. Oferta de astazi nu este una prea bogata, dar am incercat sa ne ferim de eventualele surprize si sa alegem ceva cat de cat safe !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 19 Octombrie !

pontul zilei 19 octombrie

AEL Limassol – Paralimni

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre AEL Limassol si Paralimni, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Cipru: First Division !
Deja dupa primele 6 etape incepe sa se faca o diferenta clara intre echipele ce se vor lupta la titlu si restul, iar AEL Limassol are o sansa buna astazi de a intra in top 5. Omonia, Apollon, AEK Larnaca si Anorthosis au luat deja un avans considerabil dupa primele runde si AEL se poate alatura daca vor castiga meciul de astazi.
Pleaca cu prima sansa, deoarece Paralimni este lanterna rosie a clasamentului, cu doar 3 puncte acumulate in 6 jocuri. Cu cea mai slaba defensiva si cel mai slab atac, nu stiu ce obiectiv poate avea echipa oaspete intr-o asemenea intalnire. Chiar si asa, nu cred ca se vor da batuti, mai ales dupa victoria din ultima etapa in fata celor de la AEK Larnaca. Cota pentru 1 solist este prea mica si chiar nu ma bag acolo, dar cred ca este o paine de mancat pe varianta Peste 2.5 goluri, acolo unde avem o cota interesanta si poate chiar si Paralimni va contribui !

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.62 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 19.10.2020

pontul zilei 19102020