Pontul zilei propus de Lavinia – 19 Octombrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 3/3
Unitati: 179

FC Botoșani a ratat exagerat de mult in meciul cu Chindia și au avut și o buna bucata de timp și un om in plus. Din păcate pentru noi mingia nu a vrut sa intre in poarta sub nici o forma, iar Botoșaniul a ratat o șansa buna de a trece pe locul 2. Astăzi avem UEFA Champions League, așa ca speram sa avem WIN !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Ajax – Borussia Dortmund

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Ajax și Borussia Dortmund, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa C pentru UEFA Champions League !

Ajax este lider in acest moment in grupa, având 6 puncte acumulate după primele doua etape și datorită unui golaveraj mai bun, sunt pe primul loc. Ajax a redevenit un nume important in Europa și nici anul acesta nu va avea probleme in ieșirea din grupele Champions League. Astăzi au un meci foarte greu din care trebuie sa scoată cel puțin un punct pentru a rămâne cu șanse reale la locul 1. Casele de pariuri le oferă prima șansa la victorie in aceasta seara, dar cu siguranța vor avea un meci infernal.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund este pe locul 2 in grupa, tot cu șase puncte câștigate, dar cu un golaveraj puțin mai slab decât cel al lui Ajax. Haaland a revenit in primul 11 și a rupt plasele din nou in ultima etapa din Bundesliga. El este de departe cel mai valoros și periculos jucător al nemților și ma aștept sa iasa la rampa și in aceasta seara. Sunt doua echipe ultra ofensive, de la care ma aștept sa vedem un fotbal de calitate, iar ambele echipe sa marcheze si Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 19.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: