Pontul zilei propus de Lavinia – 19 Noiembrie 2020

Statistici
Procentaj: 62.5%
Castigate: 10/16
Unitati: 138
  • Pronosticul zilei de Joi, 19 Noiembrie 2020 este la un meci din Romania: Liga a 2-a !

Din pacate meciul dintre Elvetia si Ucraina a fost anulat din cauza virusului, asa ca am primit cota 1 pentru pronosticul oferit marti. Ieri nu am reusit sa ajung la laptop pentru a scrie pontul zilei de miercuri, asa ca sper sa ma revansez astazi, chiar daca oferta este una foarte subtire. Avem noroc cu derby-ul din liga a 2-a si sper ca am fost inspirata in alegerea facuta !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 19 Noiembrie !

pontul zilei

Rapid Bucuresti – U Cluj

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Bucuresti si Universitatea Cluj, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Romania: Liga a 2-a !

Rapidul trece printr-o perioada foarte grea si se pare ca suporterii au inceput sa isi piarda rabdarea si increderea in echipa. Au trecut prin 4 infrangeri foarte grele, dar au dat sperante de revenire in ultima etapa, atunci cand au castigat pe teren propriu in fata celor de la Farul Constanta, scor 2:1. Sa speram ca acesta a fost un semn de revenire si ca fata Rapidului se va schimba dupa aceasta victorie.

Astazi au un alt meci extrem de dificil, impotriva uneia dintre cele mai importante echipe din liga a 2-a. Nici Clujul nu a reusit mare lucru pana in acest moment, dar cu o victorie astazi pot urca pana pe pozitia a 2-a. Este un adevarat derby si ne asteptam la un fotbal de calitate superiora, asa ca pronosticul ambele echipe marcheaza pare a fi unul cu sanse bune de reusita !

Pronostic recomandat: Ambele echipe marcheaza – cota 1.80 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: