Pontul zilei propus de Lavinia – 19 Noiembrie 2021

In sfarsit de astazi pot spune ca avem si noi fotbal pe care putem sa jucam. Reincep campionatele, iar acesta este un semn bun pentru noi, deoarece avem nevoie de o perioada perfecta in cea de-a doua parte a lunii !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Chindia – Rapid

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Chindia Targoviste si Rapid Bucuresti, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din Romania: Liga 1 !

Chindia Targoviste este in acest moment pe locul 10 in campionat, cu doar 17 puncte acumulate in primele 15 etape. Au un golaveraj de 10 goluri marcate si tot atatea primite si pentru multa lume poate arata ca o echipa mediocra din campionatul nostru. Din punctul meu de vedere, Chindia are un mare antrenor pe banca, jucatori destul de limitati, dar care pun foarte bine osul la treaba. Daca Chindia va marca prima, sansele Rapidului de a pleca cu toate cele trei puncte scad aproape de 0. Avem o echipa foarte muncitoare si disciplinata atunci cand conduce pe tabela si cred ca astazi avem sanse bune de a vedea un astfel de scenariu.

De cealalta parte, Rapid Bucuresti a reusit sa „isi revina” in ultima etapa, castigand cu scorul de 3:2 pe terenul celor de la Clinceni. Am pus in ghilimele ca si-au revenit, deoarece jocul acestora a lasat de dorit si din punctul meu de vedere, au castigat doar ca au intalnit cea mai slaba echipa din campionat. In acest moment Rapid este pe locul 5, dar cred ca este un loc mincinos pentru ei, iar problemele sunt foarte mari. Merg cu incredere pe varianta Chindia castiga minim o repriza, iar cota este una DEMENTIALA !

Pariul Zilei Azi – 19.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!