Pontul zilei propus de Lavinia – 19 Decembrie 2020

Forma : Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 66.7%
Castigate: 10/15
Unitati: 107
  • Pronosticul zilei de Sambata, 19 Decembrie 2020 este la un meci din Spania: LaLiga !

Am pierdut din nou la meciul din Olanda de joi seara, iar ghinionul a fost nelipsit. Gol anulat pentru Willem II, doua bare pentru Vitesse si multe alte situatii clare de gol. Am decis sa risc aproape totul pe ziua de vineri si asteptam sa vedem o victorie clara a celor de la Bilbao. Pana atunci nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de sambata, o zi cu o oferta extrem de bogata !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Sambata, 19 Decembrie !

pontul zilei

Sevilla – Valladolid

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sevilla si Valladolid, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 14 din Spania: LaLiga !

Se anunta un meci destul de usor pentru Sevilla, formatie ce are ca obiectiv clasarea in primele patru locuri pentru a prinde din nou Champions League. Sevilla are 19 puncte castigate in 11 etape si cu o victorie astazi ar putea urca pana pe pozitia a 4-a. In aceasta seara au un avantaj considerabil, deoarece evolueaza pe teren propriu, loc in care se simte in largul ei si unde si-au obtinut majoritatea punctelor. Foarte putine formatii reusesc sa castige pe acest stadion si cu atat mai mult imi este greu sa cred ca va reusi Valladolid.

Formatia oaspete este pe locul 17, ultimul ce se salveaza de la retrogradare. Au doar doua puncte peste linia rosie a clasamentului si daca nu vor schimba ceva intr-un timp scurt, cu siguranta se vor lupta sa ramana pe prima scena a fotbalului din Spania. Au una din cele mai slabe defensive din campionat si imi este greu sa cred ca vor reusi sa le tina piept celor de la Sevilla. Pentru mine este clara diferenta de valoare dintre cele doua formatii, iar o asemenea cota pentru 1 solist nu poate fi ratata !

Pronostic recomandat:1 – cota 1.55 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: