Pontul zilei propus de Lavinia – 20 Septembrie 2020

Pronosticul zilei de Duminica, 20 Septembrie 2020 este la un meci din Belgia: Jupiler League !

Recunosc ca am avut mare noroc la pontul de ieri, dar ma bucur nespus de mult ca Molde a mai avut puterea ca in 10 oameni si condusa cu 2:0, sa reuseasca sa marcheze la ultima faza. Cand se vrea, totul intra parca este pe calculator si asa sper sa mergem pana la finalul lunii. Astazi incercam inca un meci pe goluri si speram sa fim la fel de norocosi ca ieri, daca lucrurile merg rau !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 20 Septembrie !

 

pontul zilei 20 septembrie

Standard – Kortrijk

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Standard si Kortrijk, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din Belgia: Jupiler League !

Cele doua echipe sunt la egalitate de puncte dupa primele cinci etape, iar punctele de astazi sunt extrem de importante pentru a ramane cat de cat aproape de liderul Charleroi. Standard pleaca cu prima sansa la victorie, fiind echipa mult mai experimentata si au si avantajul terenului propriu, dar ma astept sa nu aibe un meci atat de usor.

Pana acum ambele echipe au fost destul de potolite in ofensiva, lucru ce ma surprinde, dar timp este destul. Campionatul este abia la inceput si ma astept ca astazi sa vedem un fotbal foarte deschis. Cotele sunt in usoara crestere pe echipa gazda si cred ca vor ajunge la cota stranie de 1.6. Nu are rost sa mergem pe 1 solist, mai ales ca mi se pare putin ciudat meciul, asa ca vom alege varianta ambele echipe marcheaza la o cota mult mai buna !

Pronostic recomandat:  Ambele echipe marcheaza – cota 1.75 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 20.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close