Pontul zilei propus de Lavinia – 20 Ianuarie 2021

Pronosticul zilei de Miercuri, 20 Ianuarie 2021 este la un meci din Elvetia: Super League !

Din păcate ultimul pronostic oferit a fost necâștigător. AC Milan și-a asigurat un avantaj considerabil încă din primele 50 de minute ale partidei și nu au mai pus presiune sa vedem și golul cu numărul 3. Facem un pas greșit după o serie frumoasa de ponturi câștigătoare, așa ca am decis sa fac o zi de pauza. Astăzi revenim cu pontul zilei, deoarece avem o oferta foarte atractiva.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 20 Ianuarie !

pontul zilei

St.Gallen – Vaduz

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre St.Gallen și Vaduz, meci ce contează pentru etapa cu numărul 10 din Elveția: Super League !

Avem in fata o restanta ce trebuia sa se dispute anul trecut, dar cred ca este mai bine pentu noi ca se joaca astăzi. St.Gallen are o șansa foarte mare de a urca de pe locul 4 pana pe 2, asta in cazul in care se vor impune la scor. Au in fata un adversar extrem de accesibil, pot spune ca cel mai accesibil ce îl pot întâlni in acest sezon. Vaduz este in probleme foarte mari, atât financiare cât și ca rezultate.

Oaspeții au doar 7 puncte acumulate in 13 runde, fiind ultima clasata in acest moment. Vaduz împarte cu Luzern locul de cea mai slaba defensiva. Nu văd cum trecerea in noul an ar fi putut schimba ceva in jocul oaspeților de astăzi, așa ca îmi pun toate bazele in St.Gallen ca vor face un meci bun și ca vor câștiga fără prea mari probleme aceasta întâlnire. Merg pe varianta 1&2+, cota fiind una foarte atractiva.

Pronostic recomandat:1&2+ – cota 1.59 >> pariaza pontul aici! 

Pariaza pontul AICI cu 500 RON BONUS !