Pontul zilei propus de Lavinia – 20 Ianuarie 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

Ce poti sa mai spui atunci cand echipa ta are penalty in minutul 95, executa de doua ori si rateaza. Simplu, pur ghinion ! Trabzonspor a avut sansa de a castiga meciul de acasa, dar si-au batut joc la ultima faza a jocului cand a ratat un penalty de doua ori. Speram sa rupem o data acest ghinion si sa prindem pontul zilei !

pontul zilei lavinia

PSV – Telstar

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre PSV si Telstar, meci ce conteaza pentru optimile de finala din Olanda: KNVB BEKER !

PSV pleaca din postura de clar favorita la calificare si au in fata un adversar foarte, foarte accesibil. PSV a fost destul de saraca in reusite in ultima perioada si cred ca astazi este meciul perfect pentru ei pentru a-si „regla” calibru. In weekend au inceput in forta in meciul din deplasare de la Groningen, dar apoi nu au mai oferit nimic pe tabela de marcaj. Chiar daca vor evolua si cu ceva rezerve, tot vor avea cel putin o clasa peste adversarul de astazi, asa ca ma astept sa vedem spectacol din partea lor.

De cealalta parte, Telstar este o echipa de jumatatea clasamentului in liga secunda. In acest moment ocupa locul 13 in Eerste Divisie, iar simplul fapt ca au ajuns atat de departe in cupa reprezinta o performanta pentru ei. Astazi au in fata un gigant al fotbalului din Olanda, asa ca asteptarile pentru ei sunt foarte mici. Doar o minune ii poate salva din acest duel sa treaca mai departe, dar minunile nu se intampla zilnic. Ma astept ca PSV sa faca instructie cu ei si chiar sa inceapa meciul in forta, asa ca merg pe varianta Peste 3.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 20.01.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: