Pontul zilei propus de Lavinia – 20 Iulie 2021

Forma : Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Unitati: -145

Ghinion teribil ieri la meciul din Bangladesh. In minutul 75 gazdele au reusit sa marcheze golul cu numarul 3 din meci, iar dupa 3-4 minute acesta a fost anulat. Un pont de care avea mare nevoie s-a pierdut pe drum. Avem nevoie de o serie cat mai lunga pana la finalul lunii pentru a ne reveni si sper ca astazi sa o incepem !

pontul zilei propus de lavinia

Rapid Viena – Sparta Praga

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Viena si Sparta Praga, meci ce conteaza pentru turul sferturilor de finala a calificarilor in grupele UEFA Champions League !

Din punctul meu de vedere este cel mai puternic si important duel din aceasta faza a competitiei si am mari asteptari de la el. Este foarte greu sa alegi o favorita clara la calificarea in turul 3, desi casele de pariuri tind sa mearga catre Sparta Praga. UEFA a renuntat la regula golului marcat in deplasare, asa ca sansele unui meci si mai echilibrat au crescut. Rapid Viena a aratat foarte bine in sezonul trecut, iar astazi are un usor avantaj la cote. Este si echipa gazda, iar acest lucru conteaza foarte mult, dar chiar ma astept ca austriecii sa isi creeze sanse bune de a marca.

De cealalta parte, Sparta Praga a avut si ea un sezon bun in campionatul intern. S-au clasat doar pe locul 2, neavand puterea sa o devanseze pe Slavia Praga, echipa ce este o adevarata forta in Cehia. Totusi, cei de la Sparta au reusit sa marcheze numai putin de 82 de goluri in sezonul trecut, lucru ce ne arata forta ofensiva a cehilor. Este un meci mult prea echilibrat si cred ca vom avea multe faze de poarta, asa ca ma voi duce pe pronosticul ambele echipe marcheaza !

Pariul Zilei Azi – 20.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: