Pontul zilei propus de Lavinia – 20 Septembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 58%
Castigate: 11/19
Unitati: 118

Pana asteptam sa vedem primul gol al lui Messi in tricoul celor de la PSG, nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de luni. Astazi nu avem o oferta prea bogata, dar nu ne descurajam si lucram cu ceea ce avem !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

U Cluj – Viitorul Tg. Jiu

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partid dintre Universitatea Cluj si Viitorul Tg. Jiu, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Romania: Liga a 2-a !

Clujenii incepusera foarte bine acest sezon si multe persoane ii dadeau deja in Play Off-ul pentru promovare. In ultima perioada nu stiu ce s-a intamplat cu ei, dar au batut pasul pe loc. Au fost eliminati din Cupa de catre o echipa anonima din Liga a 3-a, iar etape trecuta au pierdut si in campionat cu Miercurea Ciuc. Din punctul meu de vedere au fost doua meciuri extrem de suspecte: 1 pauza / 1 final pentru Oradea si 2 pauza / 1 final cu Csikszereda. Eu cred ca au facut destule pentru moment si ca astazi vor juca si ei serios.

De cealalta parte, Viitorul Tg Jiu este intr-o situatie foarte delicata. Dupa eliminarea din Cupa cu Filiasi, patronul echipei i-a cerut soferului sa ii lase pe jucatori pe jos, bani nu prea sunt, iar situatia din clasament este si ea una grava. Doar 3 puncte acumulate in 6 etape si un golaveraj dezastruos: 3 goluri marcate si 9 primite. Au scos un punct foarte important in ultima etapa cu Hermannstadt, dar si acolo cu destul de mult noroc. Nu cred ca Universitatea isi mai permite sa faca vrun pas gresit, asa ca merg cu toata increderea pe 1 solist !

Pariul Zilei Azi – 20.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

superbet promotie

Leave a Comment: