Pontul zilei propus de Lavinia – 20 Octombrie 2020

Statistici
Procentaj: 65.2%
Castigate: 15/23
Unitati: 230
  • Pronosticul zilei de Marti, 20 Octombrie 2020 este la un meci din Romania: Cupa !
Pontul zilei de ieri de la meciul din Cipru a fost câștigător fără probleme. AEL Limassol s-a distrat din primele 30 de minute cu Paralimni și au reușit sa marcheze de trei ori, așa ca nu am avut emoții in îndeplinirea pronosticului. Speram ca și astăzi lucrurile sa meargă la fel, așa ca am sa mergem din nou pe linia de 2.5 goluri.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Marți, 20 Octombrie !

pontul zilei 20 octombrie

Filiasi – U Craiova

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Filiași și U Craiova, meci ce contează pentru Cupa României !
Craiova are un antrenor nou după victoria cu 5:0 in fata Rapidului și ne așteptăm sa vedem aceeași tactica prezentată ca pana acum. Oltenii se prezintă extrem de bine pana in acest moment și ma aștept sa obțină o promovare in prima liga și un drum cât mai lung in Cupa României.
Filiași este o echipa de liga a 3-a, una ce prezintă un joc bun și destul de ofensiv pentru puterea lotului. Au ajuns pana in aceasta faza și au reușit sa treacă in etapa trecută de Pandurii Tg.Jiu, o alta formație de liga a 2-a. Nu cred ca au puterea sa facă o noua surpriza, dar cu siguranța nu se vor da bătuți. Nu cred ca o prestație defensiva i-ar putea ajuta, mai ales ca stilul de joc este unul ofensiv. Cota pentru minim trei reușite in meci este una destul de buna, așa ca eu cred ca se merge încercat.

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.57 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 20.10.2020

pontul zilei 20102020

 

 

 

 

Leave a Comment: