Pontul zilei propus de Lavinia – 21 Septembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Luni, 21 Septembrie 2020 este la un meci din Africa de Sud: Premier League !

Avem din nou pontul zilei castigatorul inca de la pauza, Standard si Kortrijk reusind sa marcheze in primele 45 de minute ale partidei. Se contureaza inca o luna buna si speram sa ne marim profitul cat de mult putem. Am incheiat weekend-ul cu profit si sper sa incepem o noua saptamana la fel. Oferta de astazi nu este una extrem de bogata, asa ca apelam la un meci mai putin cunoscut pentru pariori !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 21 Septembrie !

 

pontul zilei 21 septembrie

Black Leopards – Tshakhuma

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Black Leopards si Tshakhuma, meci ce conteaza pentru ultima etapa a grupei de retrogradare din Africa de Sud !

Lucrurile sunt deja clare in legatura cu echipa ce se salveaza: Black Leopards nu mai poate sa piarda prima pozitie, in timp ce Ajax Cape Town si Tsakhuma vor ramane pe pozitiile 2 si 3. Oaspetii de astazi nu au reusit sa acumuleze nici un punct din doua meciuri cu Ajax Cape Town si unul cu Black Leopards, asa ca ma astept sa nu ofere niciun interes intalnirii de astazi.

Cele doua echipe s-au intalnit acum 10 zile pe terenul celor de la Tshakhuma, iar cei de la Black Leopards s-au impus cu scorul de 3:1. Imediat dupa, oaspetii de astazi au jucat cu Ajax Cape Town si au primit o infrangere mult mai aspra: 5:1. Chiar daca gazdele de astazi sunt sigure de prima pozitie in clasament, nu vad cum Tshakhuma se poate impune. Ma tenteaza foarte mult cota de 2.10 pe victoria gazdelor, dar am zis sa merg mai sigur, asa ca am sa merg pe varianta Draw no Bet si in caz de egalitate ne primim banii inapoi !

Pronostic recomandat:  DNB1 – cota 1.53 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 21.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close