Caută
Close this search box.

Pontul zilei propus de Lavinia – 21 Iulie 2021

Rapid Viena si Sparta Praga au facut un meci pe cinste, iar pontul nostru a iesit fara probleme ! Avem nevoie de un final de luna cat mai bun pentru a recupera minusul din acest moment si de a termina si cu un profit frumusel, asa ca avem nevoie de o serie cat mai lunga de reusite !

pontul zilei propus de lavinia

Slovan Bratislava – Young Boys

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Slovan Bratislava si Young Boys, meci ce conteaza pentru turul sferturilor de finala a calificarilor in grupele UEFA Champions League !

Slovan Bratislava s-a chinuit destul de mult in primul tur, atunci cand au intalnir o echipa modesta din Irlanda si au tremurat destul de serios pe finalul meciului retur. Dupa ce au castigat acasa cu scorul de 2:0, s-au trezit conduci cu acelasi scos in partida retur. Acolo au avut puterea de a marca si de a merge mai departe, dar astazi adversarul este de un al calibru. Au nevoie de cel putin un gol marcat pe propriul teren pentru a pastra sanse reale la calificare si ma astept ca acestia sa de-a totul in aceasta seara.

De cealalta parte, Young Boys este o echipa ce s-a obisnuit in ultimii ani cu grupele Champions League. In Elvetia fac legea in campionatul intern, asa ca Europa a devenit o noua tinta pentru ei. Au calitate destula pentru a ajunge in grupele Champions League, iar in aceasta seara este favorita la victorie si la calificarea mai departe. Ma astept sa vedem un meci spectaculos, cu ambele echipe care vor incerca sa isi faca viata cat mai usoara pentru meciul retur. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 21.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!