Pontul zilei propus de Lavinia – 21 Noiembrie 2020

Statistici
Procentaj: 65.2%
Castigate: 15/23
Unitati: 171
  • Pronosticul zilei de Sambata, 21 Noiembrie 2020 este la un meci din Romania: Liga a 2-a !

Universitatea Cluj nu a reușit sa puncteze din păcate pe terenul celor de la Rapid, astfel pronosticul oferit de noi Joi, a fost pierdut. Ieri nu am reușit sa ajung la laptop pentru a posta pontul zilei, deoarece am avut o perioada foarte aglomerata și nici oferta nu a fost pe placul meu. Sper sa îmi iau revanșa astăzi și sa începem un Weekend profitabil, de care avem mare nevoie.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Sâmbătă, 21 Noiembrie !

pontul zilei

Metaloglobus – Comuna Recea

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Metaloglobus și Comuna Recea, meci ce contează pentru etapa cu numărul 13 din România: Liga a 2-a !

Poate mulți se vor întreba de ce am ales un asemenea meci pentru pontul zilei de sâmbătă, moment in care oferta este plină de meciuri importante, dar pe noi nu ne interesează neaparat sa jucam pe echipele mari. Scopul nostru este acela de a face profit, iar din punctul meu de vedere, acest meci este foarte bun pentru noi.

Metalaglobus trece printr-o perioada grea, de trei meciuri echipa fiind înfrântă de fiecare data. Chiar și așa, au rămas pe un loc bun, având 19 puncte acumulate pana in acest moment. O victorie astăzi i-ar duce la un punct in spatele liderului, asta in cazul in care și Craiova se încurca la Slobozia. La Metaloglobus exista un staff de calitate, liniște financiară și jucatori cu experiența.

Ma aștept ca astăzi sa iasa din aceasta pasa proasta, iar adversarul este unul perfect. Comuna Recea a reușit sa impresioneze in acest sezon doar pe teren propriu. In deplasare rar ni s-a dat sa vedem un joc bun din partea lor. Nu cred ca au forța nici in aceasta zi sa scoată ceva, mai alea ca Metaloglobus este in foame mare de puncte.

Pronostic recomandat: 1 – cota 1.60 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment:

Open

Close