Pontul zilei propus de Lavinia – 21 Noiembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 7/7
Unitati: 439

Chindia a fost furata pe fata in meciul cu Rapid Bucuresti, iar acest lucru ne-a costat un nou pont castigator. Dupa ce ca au jucat in 9 oameni din prima repriza si au reusit sa marcheze de doua ori, arbitrul le-a validat celor de la Rapid un gol dintr-un offside clar. Speram ca ne vom lua revansa astazi, intr-o duminica in care oferta este plina !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

FC Copenhaga – Aarhus

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FC Copenhaga si Aarhus, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din Danemarca: Superliga !

FC Copenhaga nu isi permite sa mai piarda titlul si in acest an si este gata sa se lupte cu Midtjylland cot la cot. In acest moment sunt la 5 puncte in spatele acestora si nu mai au voie sa faca niciun pas gresit. Astazi au un meci destul de greu pe teren propriu, dar pleaca cu prima sansa la castigarea celor trei puncte. Pe teren propriu au evoluat destul de bine in acest sezon si ma astept ca si astazi sa se prezinte intr-o forma buna. Cota pentru varianta 1 solist mi se pare putin exagerata si cred ca exista valoare in ea.

De cealalta parte, Aarhus este pe locul 8 in acest moment, la egalitate de puncte cu Viborg, dar cu un meci mai putin disputat. Au de recuperat 4 puncte in fata celor de la Silkeborg pentru a intra in Play Off, dar sunt de parere ca le va fi destul de greu sa faca acest lucru. Nu au incantat cu jocul lor defensiv si chiar si asa, au primit numai putin de 17 goluri. Copenhaga este cu cel putin o clasa peste adversarul de astazi, iar situatia este una destul de complicata pentru ei. Merg cu toata increderea pe varianta 1 solist, cota fiind exceptionala !

Pariul Zilei Azi – 21.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: