Pontul zilei propus de Lavinia – 2 Decembrie 2020

Statistici
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 275
  • Pronosticul zilei de Miercuri, 2 Decembrie 2020 este la un meci din grupele Champions League !

Meciul dintre Lokomotiv Moscova si Salzburg nu a inceput inca, dar ne asteptam la un rezultat pozitiv pentru noi si speram sa incepem luna cu dreptul. Pana se desfasoara partida de astazi, nu stam degeaba si ne pregatim pentru ziua urmatoare, acolo unde avem alte meciuri grele din Champions League !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 2 Decembrie !

pontul zilei

Manchester Utd – PSG

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Manchester United si PSG, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din grupa H pentru grupele Champions League !

Manchester United are o campanie aproape perfecta pana in acest moment si nici ei nu se asteptau la asa ceva. Sunt pe locul 1 in grupa H, cu 9 puncte acumulate in primele 4 etape. Au reusit sa castige acasa cu Basaksehir si Leipzig, in deplasare la PSG, dar s-au incurcat in Turcia. Au toate sansele sa ocupe prima pozitie la finalul grupei, dar totul tine de meciul din aceasta seara. O victorie ii califica direct, un rezultat de egalitate le ofera sanse bune de calificare, iar o infrangere le poate complica lucrurile serios, mai ales daca Leipzig castiga in Turcia.

De cealalta parte, PSG este condamnata sa castige in aceasta deplasare, daca vor sa fie la mana lor in ultima etapa. Chiar si un rezultat de egalitate i-ar baga in probleme foarte mari si nu ii vad sa mearga mai departe daca nu vor reusi sa castige. Neymar si Mbappe sunt armele principale din atacul francezilor si chiar ma astept ca acestia sa de-a un randament bun, mai ales intr-un astfel de meci in care tot sezonul echipei depinde. Nu am sa merg pe 2 solist, chiar daca ma tenteaza aceasta varianta, ci am sa ma acopar cu varianta Draw No Bet, in cazul unui rezultat de egalitate sa primim banii inapoi !

Pronostic recomandat: DNB2 – cota 1.81 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: