Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Septembrie 2020

Statistici
Procentaj: 58.3%
Castigate: 14/24
Unitati: 7
  • Pronosticul zilei de Marti, 22 Septembrie 2020 este la un meci din calificarile Champions League !

Meciul de ieri din Africa de Sud a iesit fara probleme si puteam sa fortam si pe 1 solist la o cota de 2+. Nu este problema, avem un profit frumusel si nu are rost sa riscam. Astazi avem trei partide din calificarile pentru Champions League si ne indreptam atentia catre meciul din Rusia, acolo unde speram sa ciupim o cota frumusica !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 22 Septembrie !

 

pontul zilei 22 septembrie

Krasnodar – PAOK

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Krasnodar si PAOK, meci ce conteaza pentru turul dublei-manse de calificare in grupele Champions League !

Se revine la formatul cu tur-retur pentru ultimul pas spre grupe, asa ca din pacate nu o sa mai vedem doua echipe preocupate 90 de minute de a da tot ce au mai bun. Cei de la Krasnodar pleaca astazi cu prima sansa la victorie, fiind echipa gazda, loc unde se simt de minune. Ei intra abia acum in joc in cupele Europene si au ca obiectiv o calificare europeana.

Pe PAOK i-am vazut in ultima perioada in calificari si mi-au facut o impresie foarte buna ! Au reusit sa elimine doua nume mari din Europa: Besiktas si Benfica, iar eu una nu am crezut ca vor putea sa castige niciun meci. Au aratat o forta de grup impresionanta si la cum stau lucrurile la cele doua echipe de astazi, eu cred ca grecii au o sansa buna de a trece mai departe. Singurul lucru ce nu imi place este faptul ca nu se mai joaca un singur meci, dar tot cred ca PAOK este in stare sa marcheze cel putin un gol !

Pronostic recomandat:  Paok marcheaza 1-3 goluri – cota 1.51 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 22.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close