Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Ianuarie 2021

Statistici
Procentaj: 16.7%
Castigate: 1/6
Unitati: -430

Pontul zilei de ieri a ieșit fără probleme, chiar din prima repriza. Rapid Viena și Sturm Graz și-au făcut treaba foarte repede, așa ca nu am avut nevoie de mai mult de jumătate de ora pentru a avea banii in cont. Am început Weekend-ul cu dreptul și spre sa îl continuam tot așa.

Oferta de sâmbătă este una foarte bogata, așa ca avem nevoie de inspirație pentru a alege corect. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Sâmbătă, 23 Ianuarie!

pontul zilei

Sporting – Braga

Pentru meciul zilei am decis sa aleg partida dintre Sporting și Braga, meci ce contează pentru finala Cupei din Portugalia ! Avem o final puțin surprinzătoare, deoarece nu găsim formații precum Porto sau Benfica.

Dacă stam sa ne uitam la sezonul actual, poate înțelegem acest lucru, deoarece Sporting a fost peste cele doua puteri din Portugalia, iar Braga s-a axat foarte bine pe aceasta competiție.

Bookmakerii anunța un meci foarte echilibrat, iar cotele pentru victorie sunt foarte apropiate. Sporting mi se pare echipa mult mai bine așezată in teren, cu jucatori intr-o forma excepțională, iar Cupa poate fi un prim rezultat pozitiv pentru aceasta echipa.

Nici Braga nu sta rău, iar acest lucru l-am văzut și in semifinalele acestei competiții, acolo unde au încins pe cei de la Benfica, scor 2:1. Astăzi am sa merg pe echipa ce mi se pare ca prezintă un stil mult mai fresh, așa ca am sa mizez pe Sporting ca va reuși sa ridice cupa la final!

Pronostic recomandat: > pariaza pontul aici!  (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>Sporting câștigă trofeul – cota 1.75 >> pariaza pontul aici! 

Pontul Zilei 23 Ianuarie 2021

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close