Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Ianuarie 2021

Statistici
Procentaj: 16.7%
Castigate: 1/6
Unitati: -430

Pronosticul zilei de Vineri, 22 Ianuarie 2021 este la un meci din Austria: Tipico Bundesliga !

Așteptăm cu nerăbdare rezultatul final de la partida dintre Liverpool-Burnley și speram ca “cormoranii” sa își revină in aceasta etapa și sa vedem minim trei reușite in aceasta partida. Avem o luna bunicică pana in acest moment, dar sper ca finalul de luna sa fie unul foarte bun pentru a ne putea mari profitul. Pana se termina meciul din Anglia, nu stam degeaba și ne pregătim pariul din prima zi de Weekend.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Vineri, 22 Ianuarie !

pontul zilei

Rapid Viena – Sturm Graz

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Rapid Viena și Sturm Graz, meci ce contează pentru etapa cu numărul 13 din Austria: Tipico Bundesliga !

Se anunța un meci foarte tare, deoarece ambele formații se afla pe locurile de top din Clasament și încearcă ca in acest sezon sa le fure titlul celor de la Salzburg. Rapid Viena are 24 de puncte acumulate pana in acest moment și sunt doar pe locul 4. In fata lor este LASK Linz cu același număr de puncte, Sturm Graz și Salzburg care au câte 25 de puncte. Lupta este una foarte strânsă, iar duelul de astăzi valorează cât 6 puncte pentru ambele formații. Rapid Viena pleacă cu un ușor avantaj in ochii bookmakerilor, dar pentru mine ambele echipe au aceleași șanse de a se impune.

De cealaltă parte, Sturm Graz are un sezon foarte bun și cred ca are toate șansele de a se lupta cu Salzburg la câștigarea trofeului. In ultimul meci din campionat au pierdut doua puncte extrem de importante intr-o deplasare destul de accesibila și ma aștept ca astăzi sa evolueze la capacitate maxima. Este un meci foarte interesant și echilibrat, așa ca am sa merg pe varianta ambele echipe marchează la o cota de 1.50 !

Pronostic recomandat:Ambele echipe marcheaza – cota 1.50 >> pariaza pontul aici! 

Pontul Zilei 22.01 1

Pariaza pontul AICI cu 500 RON BONUS !

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close