Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Iulie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 7/7
Unitati: 439

Este incredibil ce meci slab am putut avea intre Slovan Bratislava si Young Boys ! Aveam toata increderea ca vom vedea goluri multe si spectacol, dar ambele echipe au dezamagit. Ieri a fost o zi foarte grea in Champions League, asa ca macar cu aceasta competitie noua sa ne mai salvam !

pontul zilei propus de lavinia

FK Hafnarfjordur – Rosenborg

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FK Hafnarfjordur si Rosenborg, meci ce conteaza pentru optimile de finala din Europa Conference League !

Din punctul meu de vedere, in acest moment avem niste cote mincinoase la aceasta intalnire si ma astept ca o data cu apropierea startului de partida, cota pe oaspeti sa scada, iar noi sa putem face profit chiar si inaintea startului de meci. Hafnarfjordur are deja vreo 12 meciuri in picioare in campionatul intern + dubla mansa din turul trecut de Conference League. In campionat situatia este una destul de nasoala pentru ei, fiind abia la mijlocul clasamentului, cu sanse foarte mici la podium. In Europa au reusit sa treaca cu o dubla victorie de Sligo Rovers, dar adversarul a fost unul modest.

De cealalta parte, Rosenborg este si ea in plin sezon, asa ca nu se pune problema meciurilor oficiale inaintea acestei duble manse. Au avut o perioada mai slaba in campionat, dar in ultimele saptamani au dat semne de revenire si sunt pe locul 4 in acest moment, la doar un punct in spatele locului 3. Rosenborg este un adversar cu nume, experienta si clar cu mai multa valoare decat Sligo Rovers, asa ca increderea este una mare in ei. Ma astept sa treaca destul de usor de formatia din Islanda si chiar sa castige pe teren strain. Mergem pe varianta 2 solist, cota fiind una extrem de buna !

Pariul Zilei Azi – 22.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: