Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Octombrie 2021

Am terminat UEFA Champions League cu bine, dupa ce Villarreal a rezolvat meciul din Elvetia din primele 45 de minute. Speram ca si meciul din Europa League sa nu ne de-a batai de cap si sa incepem weekend-ul cu un vibe bun. Oferta de astazi nu este una prea interesanta, dar am gasit o cota foarte buna !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Wil – Xamax

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre FC Wil 1900 si Xamax, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Elvetia: Challenge League !

Wil trece printr-o perioada foarte grea, iar startul de sezon nu este al lor. Dupa primele 10 etape acestia au adunat doar 10 puncte si au un golaveraj total negativ: 14 goluri marcate si 19 primite. In ultimele 5 meciuri directe acestia au o singura victorie si numai putin de 4 infrangeri categorice: 2 cu 2:0 si 2 cu 3:0. Au mari probleme in defensiva, dar nici atacul nu ii ajuta prea mult. Ma astept ca si in aceasta seara sa vedem greseli majore la echipa gazda si cred ca vor bifa inca un rezultat negativ.

De cealalta parte, Xamax a pierdut trei puncte extrem de importante etapa trecuta. Au fost invinsi chiar pe teren propriu de Vaduz, scor 0:2. Dupa acest rezultat negativ au picat pe locul 3 si au de recuperat numai putin de 5 puncte fata de liderul la zi, Winterthur. Astazi nu au voie sa piarda, daca vor sa ramana cu sanse reale la promovare, asa ca ma pot baza pe ei. Mergem pe o varianta combinata, mai exact pe X2&Peste 1.5 goluri, cota fiind una GENIALA !

Pariul Zilei Azi – 22.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!