Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Noiembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 7/7
Unitati: 439

Ghinion teribil in finalul de saptamana pentru noi. Dupa ce am pierdut din cauza Rapidului ca a fost ajutata de arbitrii, aseara am pierdut din nou pe Copenhaga, echipa ce a fost egalata dintr-un penalty in minutul 90+5. Nu mai este de gluma, deoarece ne apropiem de finalul lunii, asa ca astazi fortam nota si mergem pe o cota mare, dar cu sanse bune de reusita !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

FC Voluntari – Dinamo

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din Romania: Liga 1 !

FC Voluntari a aratat foarte bine pana in acest moment al sezonului si ar fi pacat si nedrept ca la final de sezon regulat sa nu ocupe un loc in Play Off. Din punctul meu de vedere este o echipa stabila financiar, disciplinar si cu foarte multa dorinta. In acest moment au picat pe locul 8 in clasament, dar cu o victorie in aceasta seara pot face un salt important de cateva locuri. Lupta intre locurile 2 si 9 este una foarte stransa, asa ca orice punct poate fi decisiv. Ilfovenii nu au voie sa se incurce in aceasta seara, asa ca am mare incredere in ei.

De cealalta parte, Dinamo Bucuresti nu mai reuseste sa sperie pe nimeni. In acest moment sunt pe locul 15, cu doar 8 puncte castigate in 15 etape si sunt din nou o candidata serioasa la retrogradare. Nici venirea lui Rednic nu a adus nimic in plus la echipa, dar in aceasta situatie nu vad cum doar un om poate schimba totul. Dinamo este la pamant la toate capitolele, asa ca ma astept ca Voluntariul sa profite si sa castige acest meci fara prea mari probleme. Merg pe o cota mare, dar cu sanse foarte bune de reusita: victorie Voluntari si Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 22.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: