Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Decembrie 2021

Am preconizat foarte bine partida de ieri din Turcia, asa ca ne putem bucura de inca un pont castigator pe luna decembrie. Avem o luna senzationala pana acum si sunt foarte sigura ca o vom termina pe plus. Vreau un profit cat mai mare, asa ca ramanem concentrati si ne facem temele in continuare.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Liverpool – Leicester

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Liverpool si Leicester, meci ce conteaza pentru sferturile de finala din Anglia: EFL CUP !

Liverpool a mers foarte bine in acest sezon, atat in Champions League cat si in campionat, asa ca o calificare si in EFL CUP pe final de an, ar inchide un 2021 foarte bun pentru echipa antrenata de Jurgen Klopp. Astazi pleca cu prima sansa la victorie, chiar daca nu se pot baza pe jucatori precum Fabinho, Origi, Robertson, Thiago sau Van Dijk + altii. Ma astept ca neamtul de pe banca sa incerce si alti jucatori si sa lase cativa titulari pe banca, dar cu siguranta Liverpool va fi la inaltime si va juca un fotbal deschis si placut ochiului.

De cealalta parte, Leicester si-a anuntat interesul pentru aceasta competitie si ma astept ca in aceasta seara sa ofere tot ce au mai bun, chiar daca au in fata un adversar foarte puternic si au numai putin de 9 jucatori indisponibili si 2 incerti. Printre ei, numele cele mai „sonore” sunt: Iheanacho, Lookman, Perez si Vestergaard. Totusi, „vulpile” au destui jucatori cu calitati impresionante si chiar ma astept sa faca o figura frumoasa in aceasta seara. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, mai ales ca avem o cota foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 22.12.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!