Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Ianuarie 2022

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 75%
Castigate: 9/12
Unitati: 227

Partida dintre Freiburg si Stuttgart abia a inceput, iar noi asteptam sa vedem minim trei reusite pentru a reintra in carti cu balanta pe luna ianuarie. Nu asteptam finalul meciului si ne pregatim meciul de duminica, deoarece ne asteapta o oferta interesanta.

pontul zilei lavinia

AC Milan – Juventus

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre AC Milan si Juventus, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 23 din Italia: Serie A !

AC Milan a avut o sansa imensa etapa trecuta sa treaca pe primul loc in clasament dupa ce Inter terminase la egalitate cu Atalanta. Au avut meci acasa cu modesta Spezia, au reusit sa deschida scorul dar cu foarte mult ghinion, au pierdut in minutele de prelungire. Astazi au in fata de departe cel mai greu nume din campionatul Italiei, un adversar periculos indiferent de „vreme” si de circumstante. Cei de la Milan au un meci complicat in aceasta seara, dar au nevoie de victorie ca de aer pentru a ramane aproape de marea rivala din oras, Inter Milano.

De cealalta parte, Juventus este in afara locurilor de Champions League, iar campionatul este pierdut de mult. In acest moment au doar 41 de puncte, fiind la un singur punct in spatele celor de la Atalanta, echipa ce are si un meci mai putin disputat. „Batrana doamna” are nevoie de toate cele trei puncte din acest duel, dar l-au pierdut de curand pe Chiesa, unul din cei mai importanti jucatori din aceasta echipa, cel putin din punctul meu de vedere. Nu se pot baza nici pe veteranul Bonucci in aparare, asa ca merg cu incredere pe varianta ambele echipe marcheaza !

Pariul Zilei Azi – 23.01.2022

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: