Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Februarie 2021

Statistici
Procentaj: 16.7%
Castigate: 1/6
Unitati: -430

Din pacate am intrat intr-o perioada in care nimic nu vrea sa mai iasa si am scazut serios cu balanta. Dupa ce United a remizat la pauza si ne-a scos o cota foarte frumoasa din “buzunar”, ieri Panathinaikos s-a gasit sa o gafeze, in fata unei formatii ce marcase doar 11 goluri in 22 de etape. Pana la finalul lunii sa va pregatiti de cote mai mari de 2, deoarece trebuie sa recuperam minusul din balanta !

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Marti, 23 Februarie !

pontul zilei

Aarau – Xamax

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Aarau si Xamax, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 20 din Elvetia: Challenge League !

Aarau este una dintre cele mai deschise si ofensive formatii din aceasta liga. Este o echipa ce merge foarte bine pe faza de atac, unde doar Grasshoppers si Schaffhausen au cu doua, respectiv 3 goluri mai mult decat ei, dar care nu pune accent deloc pe defensiva si pana in acest moment au primit numai putin de 32 de goluri. Este foarte posibil sa primeasca gol si in aceasta seara, chiar daca adversarul nu este unul puternic, dar cred ca au puterea ofensiva de a-si castiga meciul de pe teren propriu.

De cealalta parte, Xamax este in subsolul clasamentului si cred ca se vor lupta cu cei de la Chiasso pentru a ramane in liga a doua din Elvetia. Au doar 18 puncte acumulate in 20 de runde si o medie de doar 1 gol marcat pe meci. Este foarte putin pentru ritmul in care se marcheaza in aceasta liga, iar defensiva este si ea pusa la pamant. Nu vad cum ar putea sa ii incurce in aceasta seara pe cei de la Aarau si merg pe 1 solist & Peste 2.5 goluri in meci !

Pariul Zilei Azi, 23.02.2021!

Pontul Zilei 23.02

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close