Pontul zilei propus de Lavinia – 23 iunie 2021

Austria a reusit sa deschida foarte repede scorul in meciul de acum doua zile si aveam mare incredere in Ucraina ca va reusi sa marcheze cel putin o data. Din pacate pentru noi am vazut o echipa extrem de obosita, iar pontul nostru a fost necastigator. Astazi nu mai fortam si incercam sa ne calculam cat mai bine finalul de luna pentru a termina pe plus !

pontul zilei propus de lavinia

Germania – Ungaria

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Germania si Ungaria, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul trei din grupa F de la EURO 2020 !

Germania are moralul ridicat dupa ultima etapa, iar calificarea este ca si asigurata. Dupa primul meci de la acest EURO, nemtii se aflau intr-un moment neplacut, dar meciul cu Portugalia a fost unul perfect pentru ei. Si-au aratat din nou puterea colectiva si au reusit sa marcheze numai putin de patru ori. Cred ca a fost momentul in care aceasta nationala a prins incredere si s-ar putea sa mearga departe in acest turneu. Astazi au o partida foarte accesibila la prima vedere, dar cu siguranta adversarul nu se va da batut.

De cealalta parte, Ungaria a facut o figura frumoasa la acest turneu pana acum. Aflata intr-o grupa mortala cu Franta, Portugalia si Germania, ungurii s-au descurcat mai mult decat decent in primele doua etape. Cu Portugalia au fost la egalitate timp de 84 de minute, in timp ce cu Franta au reusit sa zmulga un punct. Sansele lor matematice la calificare exista, dar au nevoie de victorie in meciul de astazi cu Germania. Nu mai este loc sa se puna „cu fundul in poarta”, asa ca Ungaria trebuie sa iasa la atac. Mergem pe varianta Germania marcheaza in ambele reprize, iar cota este una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 23.06.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!