Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Iulie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Unitati: -30

Rosenborg a facut treaba foarte buna in Islanda, acolo unde s-a impus cu scorul de 2:0, iar pontul nostru a fost castigator ! Avem nevoie de o serie cat mai lunga de win-uri pentru a ne reveni, asa ca trebuie sa fim extrem de atenti pe ce ne punem banii in continuare !

pontul zilei propus de lavinia

HIFK – KTP

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre HIFK si KTP, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 13 din Finlanda: Veikkausliiga !

Astazi avem in Finlanda un meci destul de dezechilibrat, iar cotele nu prea ne arata acest lucru. Este posibil ca pana maine la ora meciului acest lucru sa se regleze si speram sa nu fie vreo capcana. HIFK este o echipa bunicica din acest campionat, care are ca obiectiv clar clasarea pe un loc de Play Off. In acest moment sunt pe locul 6, cu 19 puncte acumulate in 12 etape, iar cu o victorie astazi ar putea ajunge la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 3 si 4. Acestia nu se afla intr-o forma grozava, dar astazi au un meci destul de accesibil, chiar la ei acasa.

De cealalta parte, KTP este de departe una din cele mai slabe formatii din acest campionat. Ei si cu Oulu merg cap la cap si dupa 12 etape impart ultimele doua locuri din clasament cu acelasi numar de puncte (7). Nu vad ce s-ar fi putut schimba peste noapte la aceasta echipa pentru a le face fata celor de la HIFK, chiar la ei acasa. Din punctul meu de vedere este clar un meci de 1 solist, iar cota de 1.57 mi se pare foarte mare !

Pariul Zilei Azi – 23.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!

Leave a Comment: