Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Octombrie 2020

Statistici
Procentaj: 65.2%
Castigate: 15/23
Unitati: 230
  • Pronosticul zilei de Vineri, 23 Octombrie 2020 este la un meci din Olanda: Eerste Divisie !
Rapid Viena si Arsenal au facut un meci spectaculos si la finalul celor 90 de minute am reusit sa ne bucuram de trei reusite ce ne-au adus inca un pronostic castigator. Speram sa incepem weekend-ul cu inca un win la o cota de 2, ce ne-ar aduce in carti pentru a salva luna pe final. Oferta de vineri nu este una interesanta, dar am gasit un meci la care ne asteptam sa vedem spectacol !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Vineri, 23 Octombrie !

pontul zilei 23 octombrie

Graafschap – Jong PSV

Pentru pariul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Graafschap si Jong PSV, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Olanda: Eerste Divisie !
Dupa primele 7 runde, gazdele de astazi se afla la doar 3 puncte de liderul actual, formatie ce are un meci in plus. Startul de sezon este unul bun pentru ei si daca o vor tine in ritmul acesta au toate sansele ca la final sa se claseze pe primele doua pozitii. Echipa arata bine in teren, este destul de matura, tehnica si exista viziune. Pe teren propriu sunt aproape invincibili, putine fiind echipele ce reusesc sa plece cu punct/puncte de pe acest stadion.
De cealalta parte, Jong PSV este la mijlocul clasamentului, fiind in parametri normali. Este o formatie ofensiva, ce joaca deschis, reusind sa puncteze in fiecare meci de la inceputul sezonului. Chiar daca au primit batai destul de urate, acestia au reusit mereu sa isi de-a golul de onoare. La cel putin un gol ma astept si astazi din partea lor, iar la cum joaca Graafschap de deschis, exista sanse bune sa ii prinda pe un contre. Cota pentru pronosticul ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri este una extrem de interesanta si pentru mine este pontul zilei !

Pronostic recomandat:  GG&3+ – cota 2.00 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 23.10.2020

pontul zilei 23102020

Leave a Comment: