Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Octombrie 2021

Pierdem din nou pe mana celor de la Xamax si ne invartim in jurul cozii in ultima perioada. Avem nevoie de o serie de 3-4 ponturi castigatoare pentru a trata finalul de luna fara emotii si speram sa incepem acest lucru chiar de astazi ! Oferta de sambata este una bogata, asa ca trebuie sa fim inspirati in alegerea facuta.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Hermannstadt – Selimbar

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre FC Hermannstadt si CSC 1599 Selimbar, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Romania: Liga a 2-a !

Hermannstadt are un singur obiectiv in acest sezon: revenirea in Liga 1 ! Pana acum au aratat destul de bine si daca vor pastra acest ritm, au toate sansele sa promoveze. In acest moment sunt pe locul 4, cu 22 de puncte acumulate in primele 10 etape. O victorie astazi i-ar duce la 5 puncte de liderul autoritar, Petrolul Ploiesti. In acest moment au 22 de goluri marcate si doar 8 primite si cred ca astazi au o sansa buna de a-si imbunatatii golaverajul. In acest duel pleaca cu prima sansa la victorie, avand cel putin o clasa peste adversarul ei si joaca si pe teren propriu.

De cealalta parte, Selimbar este o nou promovata din liga a 3-a, ce are ca obiectiv sa ramana in liga a 2-a si pentru la anul. Echipa a oscilat intre rezultate bune si rele, reusind sa castige sau sa scoata rezultate pozitive cu echipe puternice, dar au pierdut cu formatii mai modeste. In deplasare lucrurile nu au mers deloc bine in acest sezon pentru ei si ma astept ca acest lucru sa continue si astazi. Mergem pe varianta Hermannstadt marcheaza minim doua goluri, iar cota este una foarte, foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 23.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!