Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Noiembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Luni, 23 Noiembrie 2020 este la un meci din Danemarca: Superliga !

Ghinion teribil pe capul nostru in ultima zi din săptămâna. Hermannstadt a pierdut pe finalul partidei duelul cu Astra Giurgiu, iar in ultimele minute au ratat de doua ori singuri cu portarul. Din punctul meu a fost un rezultat nedrept, dar asta este fotbalul. Speram sa începem săptămâna cu un Win, așa ca haideți la treaba.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 23 Noiembrie !

pontul zilei

FC Copenhaga – Randers

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre FC Copenhaga și Randers, meci ce contează pentru etapa cu numărul 9 din Danemarca: Superliga!

Copenhaga este gazda in aceasta seara și pleacă cu prima șansa la victorie și câștigarea celor trei puncte. Au mare nevoie de un rezultat pozitiv, deoarece se afla intr-o poziție in care nu mai au voie sa greșească. Cu doar 10 puncte acumulate in 8 meciuri, Copenhaga se clasează pe poziția a 9-a in Clasament, un loc ce nu le face deloc merit. Ma aștept ca ușor, ușor sa își revină și sa urce serios in Clasament, iar astăzi au in fata un adversar cu care pot acumula trei puncte.

De cealaltă parte, Randers este pe locul 10, o poziție normala pentru ei. Cu doar 7 puncte strânse in primele 8 etape, nu văd un potențial mai mare in ei. In defensiva lucrurile stau foarte bine pentru ei, având cea mai buna apărare din campionat. Dacă Copenhaga va deschide scorul, le va fi foarte greu sa egaleze sau sa obțină ceva din acest meci. Victoria echipei gazda are o cota extrem de interesantă, iar șansele de a ieși sunt destul de mari.

Pronostic recomandat: 1 – cota 1.80 >> pariaza pontul aici!