Pontul zilei propus de Lavinia – 23 Noiembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 7/7
Unitati: 439

Așteptăm finalul partidei dintre FC Voluntari și Dinamo București, acolo unde avem in așteptare o cota de 3.15. Speram ca totul se va termina cu bine pentru noi și ca vom putea aborda meciurile din UEFA Champions League cu mai mult calm.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Chelsea – Juventus

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Chelsea și Juventus, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa H din UEFA Champions League !

Chelsea merge ceas in Premier League și la cum arată echipa, merita pe deplin și primul loc in grupa H din Champions League. In acest moment sunt doar pe locul 2, la trei puncte in spatele adversarului de astăzi. Au pierdut meciul direct din tur, iar acest lucru ii costa. Ma aștept ca astăzi sa își ia revanșa, deoarece sunt intr-o forma buna, lucru ce nu îl pot spune și despre formația din Italia. In ultimele 14 meciuri jucate pe Stamford Bridge, Chelsea a pierdut doar unul singur, in etapa cu numărul 6 din Premier League in fata celor de la Manchester City.

De cealaltă parte, Juventus a reușit o victorie importantă in Weekend in campionat, atunci când a câștigat cu scorul de 0:2 in deplasare la Lazio. Au reușit sa urce abia pe locul 8, dar mai au mult de recuperat pentru a salva sezonul. In Champions League nu își fac probleme, deoarece calificarea o au obținută, singura problema fiind locul pe care termina. Astăzi au probleme serioase de lot: Bernardeschi, Chellini, Danilo, De Sciglio, Dybala și Ramsey nu vor putea evolua. Din punctul meu de vedere, Juventus pleacă cu un mare minus in acest meci și ținând cont de forma in care se afla cele doua formații, merg cu toată încrederea pe varianta 1 solist !

Pariul Zilei Azi – 23.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: