Pontul zilei propus de Lavinia – 24 Mai 2021

Forma : Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Unitati: -145

Craiova nu a meritat sa castige Cupa, dupa ce timp de 90 de minute nu au reusit sa bata o echipa aflata “la pamant” precum Astra Giurgiu. In mod normal ar fi trebuit ca oltenii sa isi castige meciul lejer, dar au aratat din nou ca nu este o echipa mare. Acest rezultat ne-a incurcat serios treburile si avem nevoie de un final de luna perfect !

pontul zilei

Brann – Bodo/Glimt

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Brann si Bodo/Glimt, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Norvegia: Eliteserien !

Cei de la Brann au un start de sezon catastrofal, fiind de departe cea mai slaba echipa de pana acum. Acestia nu au reusit sa obtina niciun punct si au un golaveraj rusinos: doar 3 goluri marcate si numai putin de 13 primite. Au primit numai infrangeri clare in acest inceput de campionat si nu vad cum ar putea sa isi revina atat de repede. Nu merge nimic in jocul lor, iar astazi au in fata un adversar puternic.

De cealalta parte, Bodo/Glimt a fost surpriza frumoasa din sezonul trecut, moment in care au luat si titlul la pas. Nu putem spune ca au inceput sezon prost, deoarece in 3 etape au obtinut 7 puncte, Rosenborg fiind singura ce a reusit sa le rupa un punct. Astazi pleaca din nou cu prima sansa la victorie si cred ca aceasta cota pentru 2 solist nu o vom mai vedea mult timp. Ma astept ca pana la ora meciului sa scada undeva la 1.40-1.55, asa ca trebuie profitat cat mai repede de ea. Noi suntem destul pe minus, asa ca astazi vom forta putin nota si vom incerca o cota mai mare !

Pariul Zilei Azi – 24.05.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus!

Leave a Comment: