Pontul zilei propus de Lavinia – 24 Septembrie 2021

Am ajuns si la weekend, dar astazi nu ne putem bucura pe deplin de el. Oferta de Vineri nu este una atat de interesanta cum ne asteptam, dar vom lucra cu ceea ce avem si speram sa gasim drumul spre castig. Nu vreau sa fortez deloc, deoarece planul meu este sa o luam cu pasi mici, dar cat mai siguri spre profit !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Rapid Bucuresti – FC Voluntari

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Bucuresti si FC Voluntari, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Romania: Liga 1 !

Rapidul vine dupa un meci de uzura ce a avut loc acum cateva zile la Mioveni. Au reusit sa mearga mai departe in Cupa, dar au suferit enorm si chiar au pierdut si cativa jucatori. Oboseala se va simti la toata echipa, deoarece au rulat aproape aceeasi jucatori la fiecare meci, iar multi dintre ei nu mai sunt la prima varsta. Sapunaru nu va putea fi in teren la acest meci, fiind suspendat, iar alti jucatori de baza sunt incerti. Rapidul se invarte in ape tulburi in ultima perioada si nu au mai gasit drumul spre victorie. Din punctul meu de vedere este o echipa obosita si supra evaluata dupa startul bun de sezon.

De cealalta parte, FC Voluntari a inceput modest acest sezon, dar s-au descurcat perfect in ultima perioada. Au avut si ei meci in aceasta saptamana in Cupa, dar adversarul a fost unul modest si si-au permis sa joace cu echipa a doua. In campionat au castigat ultimele 3 meciuri si au marcat numai putin de 8 goluri. Este una dintre cele mai ofensive echipe din acest campionat si cu siguranta ii vor alerga foarte mult pe rapidisti. Eu merg pe varianta Voluntari marcheaza, iar cota este una GENIALA !

Pariul Zilei Azi – 24.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: